Bibeltekster

Fjellhamar menighet har opprettet en side med omtale av og linker til sentrale nettsteder for dem som har behov for mer påfyll i hverdagen enn søndagens gudstjeneste.

Lenker til Bibelen på nettet, Dagens bibelord og Søndagens tekster og andre steder for påfyll.
I tidligere generasjoner ble troende kalt «leserne». Å ha tilgang på Bibelen i enhver situasjon er lettere enn noen gang. Les litt hver dag. Bibelen er vår kulturs viktigste bok - og troens viktigste bok. Her er lenker til et daglig bibelord og til søndagens tekster - du kan forberede gudstjenesten ved å kikke gjennom eller studere prekenteksten og lesetekstene på forhånd. Så får du enda mer ut av gudstjenestene.

Vi har lagt ut lenker til NRKs morgenandakter - så kan du lytte til et bibelord og en kort utlegning. Sjømannskirkens nettkirke har mange tilbud - det er et kirkerom på nettet.
er kan du lese, lytte, tenne et lys, be en bønn med mer.

Hele Bibelen på nettet

Søndagens prekentekst, tanker om teksten og de andre tekstene

Lytt til morgenandakter i NRK

Besøk Nettkirken til Sjømannskirken