Vil du gi en gave?

Skårer menighet er som andre organisasjoner svært takknemlige for gaver til arbeidet vårt.

Om du ønsker å gi oss en gave, kan du benytte bankkonto 1310.25.80456.
Som de fleste andre menigheter i Den norske kirke har også Skårer menighet en givertjeneste. Den enkleste måten du kan bli med på er å benytte bank-ID og selv fylle ut en avtale online. Dette kan du gjøre her. Om du ikke er komfortabel med å gjøre dette på nett kan du fylle ut og sende inn skjema om produktet Avtalegiro.

Gaver til Skårer menighet omfattes av skattefradragsordningen:

Fra og med januar 2004 ble det mulig å få skattefradrag for pengegaver gitt til Den norske kirke.
Pengegaver til Skårer menighet omfattes av denne ordningen.
Etter siste revisjon av vedtektene gis det skattefradrag for gavebeløp som i løpet av et kalenderår utgjør minimum kroner 500,- og maksimum kr. 40.000,-.

Formelt stilles det krav om at personer som ønsker skattefradrag oppgir sitt personnummer til gavemottaker. Dette kan gjøres ved å oppføre personnummer på selve innbetalingsblanketten, eller ved å kontakte menighetskontoret pr. epost, telefon eller brevpost for der å bli oppført som giver med skattefradrag.

For spørsmål eller henvendelser angående gaver til Skårer menighet, ta kontakt med menighetskontoret.

Epost: menighetskontoret@lorenskog.kirken.no